Imorse var det uppstigning tidigt igen för lite morgonsimning. Tog båten och traskade sen bort till eriksdalsbadet. Riktigt ljust och skönt ute nu när det äntligen blivit vår! Men ändå kan det ibland kännas svårare att vakna till på morgonen. Idag var en sådan dag, tröttmössa var jag, så extra glad att jag tog mig dit.

Simning med bästa gänget, och ett bra tillfälle att få visa upp cykelbrännan för några som förstår och värderar den, haha. Att se ut som en zebra får jag leva med, nu efter Öland har jag mest bättrat på hjälmbrännan och handskbrännan (a la “skitiga fingertoppar”). Snyggt!

Dagens pass bestod av blandad fart och jobb för att pressa mjölksyratröskeln. Huvudserien (efter lång uppvärmning) var 6 set med 100 truckarfart + 4×25 hårt + 50 lugnt. Ja det var det vi hann med i vår bana, man kunde köra upp till 5.6km om man hade haft tid och lust. Jag körde med Lena och Viktor i vår bana och vi peppade varann som vanligt, och simmade på bra! Morgontröttheten satt i lite idag, men det var iaf skönt att simma lite, och hänga med träningskompisarna. En timmes simning fick räcka, nu börjar jag trappa ner på träningen!

130507_swim_inspirationInspirationssimbild (inte jag)

130507_cykelbrannaHjälmbränna!

Morgonsim på Eriksdal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *