Idag har varit ännu en lugn träningsdag för mig. Jag var uppe tidigt imorse för morgonträning igen, dock riktigt trött imorse. Kravlade upp och sa till mig själv “ta inga andra beslut just nu, bara gå!” och så kom jag iväg till gymmet.

Körde styrketräning för sista gången innan jag åker till USA. Välbehövlig och viktig styrka. Efter rodduppvärmningen på 10 min och peppande musik i öronen, vaknade jag till liv. Körde bra övningar för rygg, axlar och core. Fick bra känsla och kontakt med musklerna, och hoppas att jag har styrka nog att klara av en ny Ironman. Gummiband för hemmaträning åker nog med på resan iallafall, så jag kan aktivera musklerna även nästa vecka.

Ikväll har det istället blivit mekande och fixande. Hämtade cykeln på CykelCity (igen!) efter sista-minuten-mek och service. Bestämde mig för att byta vevlager och trissor på cykeln, då det kändes som de var slitna. Så mycket som jag cyklar, och har cyklat sen jag köpte cykeln för 3 år sedan, så slits grejerna. Skönt att ha nytt till årets säsong nu!

Annars har jag börjat packa lite smått (och putsat på cykeln). Imorgon blir det mer packande och på fredag åker jag till Texas!

130508_cykel_02130508_cykel_01

Styrka och cykelmek

4 reaktion på “Styrka och cykelmek

  • 9 maj, 2013 kl. 14:54
   Permalänk

   Pass, pesetas, p-piller! Nej just ja, det var inte denna resan!

   Svar
  • 14 maj, 2013 kl. 15:16
   Permalänk

   Min sponsor. ;) Nej jag vet faktiskt inte, fått dem som present.
   Tack!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *