Idag är det helgdag och de flesta är väl ute och tränar i solen. Man skulle kunna tro att jag cyklar tusen mil idag, men nej, nu laddar jag för tävling och har trappat ner på träningen.

9 dagar kvar till race, och imorgon bitti åker jag över till USA. Spännande! Äntligen har säsongens första tävling kommit, och jag minns hur jag gillade tävlingen förra året. Den var grym!

Imorse var jag och simtränade. Inte som vanligt, för badet öppnade inte förrän 09, så det blev ordentlig sovmorgon. Vi var ett litet gäng från Human Ambition som möttes upp och tog en bana i 25-an att träna i. Vi körde bra och strukturerat passet som coach Mike skrivit. Huvudseiren bestod i 15×100 hårt, med en avslutande 100-ing max. Lång starttid och mycket vila för att kunna hålla farten hög. Det var tufft, men vi lyckades hålla tiden, simmade på runt 1:30-1:35, men sista som skulle vara MAX blev typ samma. Trött då! Det var ett grymt pass, och roligt att träna tillsammans. Vi peppar varandra och har roligt i pauserna. Sen blir det fokus simning, och simma snabbt!

Det var sista passet innan resan över atlanten. Resten av dagen har jag tagit det lugnt. Passade på att fixa frillan innan race, det kanske är mitt nya “ticks” innan race? Att inte bara fixa en snygg race-outfit utan även bli snygg (och snabb?)! Sommar och sol och jag passar på att bli blondare. Ja alla amerikaner tror ju ändå att alla svenska är (långa, och) blonda, så det kan de få tro. I was born this way liksom!

Nu blir det mer packande. Och nästa viktiga grej – raka benen! Där sparar man väl många sekunder?? :)

imtexas_bikeCykeldelen under Ironman Texas är fantastiskt fin!

Don't Mess With TexasDon’t mess with Texas!

130509_karin_02
Don’t mess with Karin Tri! ;)

130509_karin_03
Wohoo, snart race time!

Sista simpass innan Texas!

2 reaktion på “Sista simpass innan Texas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *