Nu är det dags för race! Nu gäller det, äntligen! Som jag längtat och laddat. Nu går Ironman Texas och det går att följa oss online. Gå in på ironman.com och klicka på Live Coverage, så kommer ni dit. För att se enskilda triathleters resultat klicka på Athlete Tracker, mitt startnummer är 1633.

Jag ska simma 3860m, cykla 180km och springa en marathon i värmen, och jag ska göra mitt bästa! Ge allt, köra hårt, och njuta också!

130518_texas_09_fs130518_texas_02
Här är vi, en del av de svenska triathleterna på plats i Texas! Heja på oss!

Ironman Texas: Följ mig!

2 reaktion på “Ironman Texas: Följ mig!

  • 19 maj, 2013 kl. 06:20
    Permalänk

    Grattis till ännu en målgång! Väntar på race reporter med spänning.

    /Jonas

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *