Jag är jetlaggad och trött efter resan, och tröttheten i kroppen gör sig påmind lite då och då. Men jag är glad i sinnet och kommer på mig själv med att gå och le och skratta när jag tänker tillbaka på min vecka i USA med Ironman Texas. Vilket race!

Jag blir mer och mer nöjd och glad med min prestation, med tanke på att allt inte alltid går som man tänkt. Vare sig man kan planera det eller ej. Jag funderar vidare och får ordning på mina minnen, snart kommer de på pränt i en race report. Antagligen en lång och detaljerad rapport som vanligt, that’s how I like it. Tills dess kommer här en liten film från Ironman från årets race!

im_texas_13_01
Karin Linnersund, you are an Ironman!

Ironman Texas Highlights

En reaktion på “Ironman Texas Highlights

  • 25 maj, 2013 kl. 03:14
    Permalänk

    Du är så grym Karin!
    Coolt att du börjar spöa proffsen dessutom.

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *