Så har det redan gått två veckor sedan Ironman Texas, och jag börjar komma tillbaka till vardagen igen. Jag har varit trött, både mentalt och fysiskt, men det har varit helt ok. Jag får vara trött efter en IM! Denna veckan blev en lugn vecka, då jag återkom till träningen igen. Det blev lite träning, och faktiskt inte ett enda ensamt pass!

I tisdags när jag gick till spinningen var det Disco-Glenn som vikarie, vilken lycka! Roligt att ses igen, och köra bra spinning till grym musik. Jag var dock glad att jag satt på en spinningcykel och inte på en riktig, då benen blev trötta mot slutet. 90 min spinning och jag fuskade väl lite på sista intervallerna när benen gnällde!

Massage och naprapat har jag varit hos i veckan, och det var trötta muskler och lite sned här och var, men nu är jag rak igen! Bara att träna på alltså, gött!

Då jag simmade på eriksdalsbadet en kväll i veckan träffade jag Colting där. Vi snackade lite och simmade en del. Eller ja Jonas fick rage över alla bröstsimmare i banan, och jag la mig på hans fötter ca 2 meter på en 50:a. Jag vill också lära mig simma så snabbt! Simmade en timme i solen, och det var riktigt nice. Kroppen kändes helt ok, så simning är nog bara att köra på med!

Helgen blev det ett pass cykling med min kollega Martin på Färingsö. Lurade med honom ner till Björkvikslingan där vi körde 2 varv innan vi körde vidare på ön. Det var riktigt kul att cykla igen och vi “råkade” väl hetsa varann till lite högre farter än tänkt. Men det var roligt! Lite gnälliga ben för mig i slutet bara, så knappt 9 mil var lagom.

Igår söndag hängde jag med fina Sara. Vi tog en rekarrunda över Hammarbybacken och spåren bakom. Har bott granne med backen i ett halvår men inte varit där förrän nu. Har mycket att upptäcka tydligen! Vi promenerade runt där i solen i knappt 2 timmar, och självklart gick vi vilse i spåren även om vi följde kartorna! Satt sen i solen och snackade. Såg en löpare på långt håll och Sara sa “här kommer någon som kan springa”, och visst, så var det Lisa Nordén! Fint löpsteg, och snabb! Tränings-Stockholm är litet, man träffar på träningskändisarna överallt! ;)

På kvällen blev det häng med MarathonMia. Lite cava i solen, och firande (jag fyller visst 30 om och om igen!), och allt annat än träningssnack! Men det behövs ibland det med! Det var en trevlig helg, och bra vecka. Nu är jag på gång för mer träning igen!

130603_1 130603_2  130603_4     hammarbybacken-1130603_5130603_6hammarbybacken-2130603_7130603_8

Lugn vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *