Efter “värmeböljan” i söndags (då det var “varmt” för Sverige, men inte ens i närheten av värmen i Texas!) har det nu blivit lite svalare igen här i Stockholm. Några grader kallare och regnmoln under måndagen betyder perfekt simväder på Eriksdalsbadet! För en solig och varm kväll är det faktiskt stört omöjligt att simträna i ute-50an med allt folk. Mycket bättre då med regntunga moln och kallt i luften.

Jag åkte till badet efter jobbet redo för ett andra kom-igång-pass. Halvsprang över gräsmattan i baddräkt och det var varmare i vattnet än i luften. Träffade på triathlonvän idag igen, snabba Joel hade precis kört sitt pass och skulle sen iväg på “lugnt” löppass, i farter jag inte ens kör intervaller i, haha. Imponerande!

Jag körde mitt pass där i snabb-banan. Det var helt ok med plats, och de flesta simmade faktiskt free, och inte bröstsim! Truckade på i 2500m, uppblandat på 100-ingar och 50-or, allt för att _försöka_ behålla teknik och simfokus, med lite vila emellan. Det blev ett skönt pass, och en bra träningskväll. Extra kul var det att få träffa bloggläsare efteråt, tack snälla du för dina fina ord! Förvånad och glad blev jag, ibland är det lätt att tro att det bara är de närmast sörjande som läser bloggen, haha.

Idag var det också bra träningsväder för sommarStockholm. Fortfarande lite svalare i luften, och inte lika många flanörer ute. Perfekt för en skön kvällsjogg. Min plan var att springa ett kort pass för att känna på löparkroppen. Blev 35 min löpning runt vattnet här i Sjöstan. Benen trummade på, och jag tänkte på senaste löppasset som var ett marathon i 34 graders värme. Galet! Nu gick det lättare, och snabbare! En helt annan känsla i kroppen, och skönt att springa på. Favoritmusiken i öronen och sköna endorfiner som kom till mig under passet. En härlig kväll!

130604_1 130604_2 130604_3 130604_4

Sim och löpväder

2 reaktion på “Sim och löpväder

 • 5 juni, 2013 kl. 15:25
  Permalänk

  Hoppsan halva Karin är borta! Grattis!!!!

  Svar
  • 6 juni, 2013 kl. 09:09
   Permalänk

   ? Det är nog (tyvärr) en illusion David. Hela jag är fortfarande här. :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *