Sen min gigantiska träningshelg på Öland har tröttheten kommit ifatt i början av veckan. Morgonträningen har bytts till sovmorgon och så blev det två vilodagar. Rätt bra med vila, men idag började träningsabstinensen göra sig till känna. Riktigt jobbigt faktiskt. Mådde inget vidare, men visste att träning skulle bota den jobbiga känslan.

Så ikväll när jag kom hem bytte jag snabbt om till löparstassen och så stack jag ut. En fin sommarkväll var det, ljummet i luften och uppehåll. Sprang bort till Hammarbybacken för att springa lite i spåren där bakom i skogen. Direkt när jag bara sprungit en liten stund kom den sköna känslan. Hjärtat slår, kroppen får jobba, och så känns det bra. Att springa runt på fina spår gjorde bara det ännu bättre. Upp och ner i terrängen där, och benen bara pinnade på. Jag brydde mig inte om distans eller fart, jag ville bara vara ute och träna ikväll. Sprang runt där på de olika spåren några varv och lyssnade på musik. Mötte en del löpare, sprang om några och blev passerad av någon som körde intervaller. Endorfinerna kom till mig och jag bara njöt. Kroppen och benen kändes bra också, det är ju riktigt kul med löpning (också)!

Kom hem, sprang förbi alla uteserveringar vid hamnen, där folk njöt av vin och mat. Jag var nöjd med ett löppass och kom hem efter dryga timmen. En skön sommarkväll!

130612_lopning_01 spaarkarta_sm

Löpning i spåren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *