Veckan har varit ovanligt lugn träningsmässigt. Hela 3 vilodagar har jag fått till, lite oplanerat, men är kroppen trött så är det ju rätt läge att ge den vila. Det blev iallafall en morgonträning denna veckan, i torsdags lyckades jag ta mig upp och gick till eriksdalsbadet. Mötte Adrian och Björn där och körde ett bra simpass tillsammans. Lite svalt och inte så soligt, men att simma var skönt. Fokus på passet var olika farter, och jag jobbade på att försöka hänga med på Adrians fötter. Gick väl sådär;) Trots mulet väder, så tyckte jag mig se lite baddräktsbränna ändå efteråt. Bra att jämna ut cykelränderna ibland!

Idag blev det lite cykling efter en lång sovmorgon. Mötte upp med Alexander ute på mälaröarna. Jag trodde det skulle eka tomt på cyklister en dag som denna (Vätternrundan), men det var förvånansvärt många cyklister ute ändå! Mötte en del triathleter, och vi kommer ju iallafall fortsätta cykla hela sommaren. Får se hur många som är ute sen efter Ironman Kalmar dock!

Vi cyklade på ut på Färingsö, nya vägar för Alexander, gamla för mig. Men jag tröttnar inte. Det var kul med sällskap och vi cyklade på där i solen. Fina, lugna vägar och en del vind. Jag fattar ändå aldrig var det blåser ifrån, så det är bara att cykla på. Varvade mellan att köra lite lugnt, och att ligga i tempobågen och trycka på. Ett skönt pass på 9 mil fick vi ihop innan en fika på Drottningholm. En lugn lördag, tillbaka till träningen igen, och känslan var bra! Imorgon blir det mer cykling!

130615_cykling_01
Igårkväll möttes jag av en stor regnbåge när jag kom hem. Skatten finns på Hammarbybackens topp!

130615_cykling_02 130615_cykling_03 130615_cykling_04 130615_cykling_05

Lite cykling

2 reaktion på “Lite cykling

 • 16 juni, 2013 kl. 00:47
  Permalänk

  Jäklar vad du cyklar! Grymt bra jobbat och bra att det genererar dåligt samvete för mig kanske.
  Dags att hoppa i form inför Kalmar…

  Svar
  • 16 juni, 2013 kl. 09:01
   Permalänk

   Tack Jörgen! Du springer ju istället minst dubbelt så mycket som jag gör! Jag ligger i lä där, får se till att springa lite mer! Men en helt ledig dag, då vill jag helst ut och cykla hela dagen!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *