Veckan har börjat lugnt med lite vila och sen bara ett morgonpass. Men det är ju skönt att lägga lättare passen på vardagarna om helgerna är fyllda med träningsboost. Passa på att vila när man ändå ska jobba.

Det är härligt med sommar och ljusa morgnar, men förvånansvärt svårt att komma upp jämfört med i vintras. I tisdags morse kom jag upp iaf och tog båten över till söder och eriksdalsbadet. Träffade simgänget där och det är alltid lika trevligt! Ja menar man ångrar ju aldrig ett morgonpass! Speciellt inte ett tillsammans med vänner i solen.

Vi körde dagens pass ihop, lite olika farter och 100-ingar blandat med längre truckarserier. Jag övade på att försöka hänga på igen, och det var skönt att simma. Vill bara simma mer i den härliga ute-50an. Baddräktsbränna på köpet, och skön morgonträning!

En vilodag senare, och ikväll har jag kommit fram till min favorit-ö för lite träningshelg igen. Nu kör vi, cykling och brick!

130618_simning_01 130618_simning_02 130618_simning_03

Morgonsim i sol

2 reaktion på “Morgonsim i sol

 • 20 juni, 2013 kl. 18:43
  Permalänk

  Vilken lyx med utomhusbassäng!
  Är du laddad inför Vansbro?

  Svar
  • 20 juni, 2013 kl. 20:54
   Permalänk

   Ja just att simma under bar himmel är underbart. Det var så jag började simma i USA, så många minnen därifrån. Ja Vansbro ska bli riktigt spännande och kul! Är du taggad också?

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *