Cyklingen på midsommar blev lite kortare än planerat. Men nu kunde jag inte skylla på prylarna iallafall! Nytt hjul på där bak, och det fungerade fint. Vilken tur jag fick tag på ett!

Jag stack iväg hyfsat tidigt för att inte vara ute för sent på midsommarafton. Av olika skäl, mest för att undvika trafik som körs av folk som inte borde köra bil så att säga…

Jag la rutten på mindre vägar mitt på Öland, där det inte är många som kör bil. Cyklade på på rätt tomma vägar och bara trampade på. Fick till en bra känsla och flyt, bara så skönt att vara ute och cykla, tankarna får vandra och jag får endorfiner i kroppen!

Dock blev mitt planerade pass nerkortat för jag körde rakt in i ett åskoväder. När jag stannade för en kort paus, såg jag blixtar framför mig och en mörk himmel, men uppehåll. Funderade kort på om jag kanske ändå kunde köra söderut och på nåt sätt undvika det?

Men nej. Strax öppnade sig himlen och då var det slutfunderat. Började trampa närmaste vägen hemåt. Hällregnade så jag blev genomblöt men jag tog mig hem. Lugnade ner sig lite med regnet ju närmare Borgholm jag kom, men det fick ändå räcka med ett kortare pass idag på 6 mil. Riktigt SÅ kul är det inte att cykla i ösregn utan rätt kläder. Kanske borde tagit med regnjackan ut ändå!

Men imorgon lovar de sol! Solskenscyklist som jag är, då blir jag glad! ;)

130621_oland_01 130621_oland_02 130621_oland_03

Midsommarcykling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *