Idag var det sista träningsdag på Öland för denna långhelg. Hemresa på eftermiddagen men jag ville ändå få till ett pass, men blev lite “kortare”, bara 4-5 timmar!

Jag stack ut på ett kortare cykelpass på morgonen. Det var riktigt skön sommarvärme idag, så jag jobbade på att försöka få bort cykelbränneränderna på armarna. De vill inte riktigt försvinna!

Vinden var lugn på morgonen, men kom sen mer och mer. Jag fick motvind i början som vanligt, cyklade på mindre vägar söderut. Idag var det märkbart mycket mindre trafik än vad som varit i helgen.

Det blev en sväng ner förbi Gårdby (och det sovande fölet hälsade jag på som vanligt) innan jag vände hemåt i medvinden. Benen kändes ok idag, lite sega i början, men mot slutet blev jag lite mer allmänt trött. Kanske bra efter 5 cykeldagar, att känna något!

Det fick räcka med dryga 11 mil idag på cykeln, och sen åkte den in i bilen. Jag slängde snabbt på löparkläderna och stack ut för en liten brick. Laddade med juice och var rätt trött, så lurade mig själv med att det räckte med 20 minuter idag. Det är ju bara 10 min iväg och sen vända hem, om man kör vändbana som jag nästan alltid gör på brickpassen. Så enkelt i huvudet då liksom, bara en liten bit till! Och sen hemåt.

Jag sprang längs med gång/cykelbanan bort mot Köpingsvik. Lyssnade på musik som vanligt, och den triggar igång mig (Se favorit-löp-låten nedan). Det går bra att springa då, bara tuffa på! Benen var lite sega i början, men sen gick det bättre och bättre. Bestämde mig för att utöka till att vända efter 2.5km, så det gjorde jag. Sen ökade jag farten mot slutet! Skön löpning på 5km, och det kändes bra. Kan inte fatta att jag sprang 11km igår, det låter långt ju!

Nu hemma i Stockholm igen, efter en bra träningshelg!

130624_oland_01 130624_oland_02 130624_oland_03 130624_oland_04  130624_oland_06 130624_oland_07   130624_oland_karta130624_oland_09

Sista brick på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *