Idag har jag varit och cyklat på nya vägar, norr om stan! Dock i sånt tempo att jag knappast hann kika på utsikten. Det var mer att jaga hjul och kolla på rumpor och cykelben.

Jag hängde med ett gäng starka grabbar, Hofvet Lidingö, på en tur. De var glada att Vätternrundan var över och nu var planen att köra ett kortare -men med hyfsad fart – pass. Bra fart i klungan och sen var policyn att de skulle rycka i alla backar, men vänta in efteråt. Med 1700hm på turen så visste jag hur det skulle sluta. Jag är knappast stark i backarna.

Slutade räkna hur många gånger jag blev avhängd, men jag cyklade på och jagade och sen väntade de in lite då och då. Kul att köra lite klungkörning iaf, när jag hängde på så länge det inte var uppför!

Kanske ett distanspass för vissa i gruppen, men för mig blev det ett hårt pass med trötta ben i slutet. Men det kan vara bra det med ibland! Efter 12 mil cykling, tog vi sen en välförtjänt fika i solen. Med transportsträckan genom stan fick jag totalt ihop 14 mil idag. Kom hem och somnade på soffan sen. Bra och roligt pass! Tack för att jag fick haka på!

130629_cykling_01 130629_cykling_karta

Cykling norrort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *