Idag blev det en rätt lugn söndag. Skönt att bara ta det lugnt, vila upp mig och ladda för en ny vecka. Men ändå en väldigt konstig känsla att inte vara ute och cykla hela dagen! Istället blev det att planera träningen och nedtrappningen inför tävling nästa helg, då blir det Vansbro Triathlon!

Det blev ändå ett kort pass idag, men inomhus. En timme på trainern, som ett sköljpass för benen. Bra att få igång dem igen, och ladda dem för träning i början av veckan. Det tog dock hela dagen innan jag kommit upp på trainern och körde. Lyssnade på musik och körde på i en hög kadens. Spinnade på och fick upp puls och blodgenomströmning i musklerna. Bra, nu är jag redo för veckan!

130630_trainer_01 130630_trainer_02

Trainerpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *