Egentligen var ju planen att jag skulle köra ett hårt trainertest idag, men det blev tyvärr inställt i sista stund. Förberett mig för det och planerat med vila och lugnt sköljpass igår. Till ingen nytta. Så det fick bli ändrade planer och då tänkte jag direkt – löpning!

Att springa behöver jag ju göra, som sagt. Och nu kände jag för att bara ut och jaga lite endorfiner. Tanken var 60-90 min löpning beroende på känsla, och det råkade faktiskt bli lite längre ändå.

Jag sprang bort till spåren bakom Hammarbybacken, och harvade runt i spåren. Benen kändes ovanligt tunga för att ha vilat igår, men jag tänkte att de blir väl bättre när de är uppvärmda. Och jo, det stämde ju. Det kändes bättre och bättre allt eftersom tiden gick. Jag sprang på och lyssnade på musik, joggade på, tänkte teknik, springa på lätt och sen promenera uppför backarna.

Kroppen kändes bra konditions och uthållighetsmässigt, men jag kände mig småstel lite i musklerna på vissa ställen. Men det gick ju bra att springa ändå. Det var liksom så skönt att träna att jag bara ville hålla mig ute lite längre. Så jag samlade ihop nästan 17km idag. Det räknas som långpass i min värld!

130701_lopning

Spontant löppass

2 reaktion på “Spontant löppass

 • 2 juli, 2013 kl. 08:48
  Permalänk

  Bra kämpat så länge en dag när det känns tungt. Tur det blev bättre med tiden.

  Svar
  • 2 juli, 2013 kl. 12:04
   Permalänk

   Tack Kenth! Jo först var det tunga ben, sen var det helt ok, och sen blev de trötta igen mot slutet!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *