Inatt satt jag uppe och väntade tills det blev midnatt så anmälan till Ironman Austria 2014 öppnade. Var redo och köpte mig en plats direkt! Har försökt vid ett tillfälle innan, men då var jag för sent ute då tävlingen sålde slut snabbt. Man vet aldrig med IM’s, hur snabbt platserna går.

Det ska bli riktigt kul med ett nytt race nästa år! Jag har bara hört bra saker om Ironman Austria! En snabb, fin bana, med bra asfalt på cyklingen som innefattar några korta backar och mycket utför/flackt, följt av en platt löpning. Sen superfina omgivningar, tour de france-känsla i backarna, bra publik och ett bra arrangemang overall. Ser fram emot den, den går 29 juni 2014!

Vi blir visst många svenskar som åker ner, såg jag bland vännerna på facebook sen. Roligt! Passa på att ta en plats innan de är slut!

IMAustria

im_austria_01

swim

Ironman Austria 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *