Inatt blev det mindre sömn för jag satt uppe och anmälde mig till race. Excited och vaken så kom jag i säng sent, men upp tidigt för morgonsimning. För jag vet att jag aldrig ångrar ett morgonpass med gänget!

Inte heller denna morgon, det var en finfin sommardag, med sol. Simmar-Per fyllde jämnt – 50! och var på plats för att fira med simning, vilken bra start på dagen! Hopp i poolens snabbsimbana och sen körde vi tåget, med Per i spetsen. Vi var 5 idag som simmade passet ihop, och alla jobbade på att hänga på och jaga fötterna på den framför. Bra teamwork och bra pepp, underbart för en trött Karin.

Jag simmade på och njöt i vattnet. Njöt av solen som mötte mig i varje andning, och forsande vattnet mot kroppen. Skönt. Och så lite fokus på teknik. Men mest simmade jag på och tänkte på vad Colting twittrat häromdagen.

tweetColting

Skrattade gott och håller med. Simning utomhus en sommardag alltså. Det är inte mycket som slår det! Lugnet i vattnet, solstrålarna som strömmar ner över en och i vattnet.

Vi simmade på i vårt simmartåg (betade av 2800m) och snackade lite i pauserna. Sa att det är dagar som denna vi ska minnas hela året sen. Det är detta vi längtat efter! Vi ska minnas dem på vintern, när det är kolmörkt på morgonen både när vi går till simningen, och mörkt när vi går därifrån. Då ska vi minnas sommarsimningen!

130702_simning_01

130702_simning_02

Sommarsimning

4 reaktion på “Sommarsimning

 • 3 juli, 2013 kl. 00:17
  Permalänk

  Gött.
  Jag fick samma känsla idag fast i OW.
  Vädret vände och solen tittade fram. Fantastiskt!

  Svar
  • 3 juli, 2013 kl. 14:02
   Permalänk

   Åh, OW är ju ännu härligare. Sån frihetskänsla! Ses på lördag Jörgen, är du laddad för race?

   Svar
 • 3 juli, 2013 kl. 11:09
  Permalänk

  Härligt! Det är något poetiskt över avslutningen. Kan inte låta bli att le och själv tänka på utesim på morgonen. Det är magiskt!

  Svar
  • 3 juli, 2013 kl. 14:03
   Permalänk

   Sol och vatten är en fin kombo helt klart!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *