Jag blandar visst de bästa passen med sämre pass hejvilt. Eller ja oftast efter ett riktigt bra simpass slänger jag in ett pass där jag knappt orkar simma framåt. Men det kanske är så kroppen funkar just nu. Jag var väldigt nöjd med simningen i onsdags kväll. Sen följde två hela vilodagar. Så när jag åkte och simmade i lördags morse med simgänget skulle man kunna tro att jag var pigg och utvilad. Nej tvärtemot. Sämsta simkänslan på länge, men det var iallafall en skön morgon i solen.

Jag hängde med lite oengagerat och simmade med längre bak efter täten, men nöjd med det. Vi körde teknik, massa olika övningar, mass-start och farter. Det gick väl sådär för mig. Men mot slutet kanske jag vaknade till lite och hittade simkänslan något. Till sist avslutade vi med en frukost på bryggan, och då kändes det bättre igen.

Sen var det dags för cykling istället! Det kanske kroppen ville ha? Jodå, det gick bra att cykla! Jag och Peter stack ut på cykling både lördag och söndag. Vi åkte bil ut till startpunkter, för att slippa cykelbanecykling och få riktig cykling (och kvalitet) alla mil.

Igår körde vi 15 mil på Södertörn, och idag blev det 13 mil på Mälaröarna. Det har varit två fina och soliga cykeldagar. Och med bra vind att träna i! Igår var det lättare att hantera vinden, men idag satt det mest i huvudet.

Motvinden är ju mest jobbig mentalt, det känns som det går långsamt, det dånar i öronen, cykeln svajar och det bara liksom är så mycket som tar fokus från själva cyklingen. Men med lite fika, energi, bra cykelvägar och trevligt sällskap så fick vi till bra pass ändå, trots vind. Och cykelbrännan jobbas på, även hemma i Sverige. Detta måste ha varit den varmaste sommarcykeldagen för mig i Sverige iår hittills!

Nu har jag semester en vecka, vilket betyder hemmaträningsläger. Hoppas sommarvädret håller i sig! Mer cykling blir det. Samt löpning, simning och så lite slappande också!

Lördag (OW-simning + 15 mil på Södertörn):

130720_simning_01130720_simning_02130720_cykling_01130720_cykling_karta

Söndag (13 mil på Mälaröarna):

130721_cykling_01 130721_cykling_02 130721_cykling_03 130721_cykling_04 130721_cykling_karta

Cykelhelg

2 reaktion på “Cykelhelg

 • 22 juli, 2013 kl. 00:48
  Permalänk

  Snyggt jobbat som alltid! Jäklar vad grym du är på cykeln.
  Och i vattnet.
  Och på löpningen. ;-)

  Svar
  • 25 juli, 2013 kl. 23:50
   Permalänk

   Tack Jörgen! :-)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *