Det måste vara något konstigt med semesterdagarna, för de går väldigt fort! Nu har halva veckan redan gått! Jag har tränat litegrann, och hunnit fixa en del med annat med.

Det har blivit 2 kvällar ute i Hellasgården, och simning i sjön med bästa Human Ambition gänget. I måndags var det lite övningar, simvarv och så fick jag i uppdrag att köra ett modifierat medley-varv. Det var jobbigt! Men det positiva var ju att vanligt frisim kändes väldigt skönt och enkelt till slut. Jag körde alltså då 4 simtag fjäril, 8 simtag rygg, 4 simtag bröst och 30 tag frisim, repeat på ett mindre varv.

Igår körde jag värme- och teknikträning samtidigt under löppasset. Jag stack ut mitt på dagen och sprang, vet inte hur varmt det var men en av de varmaste sommardagarna hittills tror jag! Jag tänkte löpteknik och försökte springa på “rätt”. I början kändes det ok, men ju längre jag sprang desto tröttare blev jag och det gick inte så fort. Men jag lyssnade på musik, njöt av att vara ute och tänkte på KALAS metoden som jag lärt mig på löpteknikkursen. Totalt 70 minuter var jag ute och sprang, det var skönt!

På kvällen igår åkte jag då ut till Hellas för simning igen. Nu blev det pacelopp och jag valde 2 varv, det fick räcka. Simmade på och hade rätt skönt i vattnet. Ville inte fokusera på tider och fart, utan det blev mer truckarfart och så låg jag och tänkte på en massa. Ibland tänkte jag simteknik och då kanske det gick lite bättre! 2 varv (2600m) på 47 minuter och sen fick det vara bra. Sen avslutade vi med trevlig grillning på klipporna efteråt. Tack för en trevlig kväll!

130724_sim_lop_04130724_sim_lop_01130724_sim_lop_02130724_sim_lop_03

Lite sim och löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *