Idag firar jag 5 år som Ironman! Idag är det min namnsdag – Karin-dagen. På Karin-dagen 2008 körde jag min första Kalmar Järnmannen (10e triathlontävling totalt då). Jag hade bestämt mig året innan att jag ville testa långdistans, och att den hamnade på “min” dag var ett bra tecken. Det var helt enkelt meningen att jag skulle köra!

Nu 5 år senare och jag är fortfarande fast! Går förhoppningsvis i mål på min 10e (genomförda) Ironman om bara 2 veckor – den 17e augusti Ironman Kalmar!

Det har hänt mycket med både sporten och min träning på 5 år. Jag älskar fortfarande träningen och tävlandet, och har jobbat mig lite snabbare på de olika grenarna. Träffat massor med underbara triathleter och träningsmänniskor under vägen. Tävlingen har växt från den lokala lilla tävling det var då (med 451 fullföljande deltagare 2008) till en stor Ironmantävling nu!

Bloggen har också funnits i över 5 år, så de gamla inläggen går lätt att hitta! (Bara att klicka in månad/år i historikrutan här i högerspalten) Kul att läsa hur jag tänkte då, på min första Ironman, nu såhär i efterhand!

Blogg direkt efter med lite bilder

Här är min race-report från min första Kalmar Järnmannen

Hipp hipp Hurra för IronmanKarin! :)

kalmar_08 063_small
Körde mina första två Ironman på min vanliga racer, med tempopinnar på

kalmar_08 064_small
Inte så crowded på cykelbanan precis! Inte där jag befann mig iallafall!

kalmar 009_small
Hade sprungit några ultralopp så visste att jag skulle ta mig i mål, hur långsamt jag än joggar!

5 år som Ironman!

2 reaktion på “5 år som Ironman!

 • 3 augusti, 2013 kl. 07:57
  Permalänk

  Grattis Karin! :) kul och läsa gamla inlägg, minnas tillbaka och se utvecklingen! Du är en STOR inspirationskälla! En tokbra triathlet!!!

  Svar
  • 3 augusti, 2013 kl. 17:35
   Permalänk

   Tack så mycket Lina! Vad glad jag blir att jag kan inspirera! Du är grym triathlet du med, ska bli kul att se dig i Kalmar!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *