Vill du hjälpa vår sport triathlon? Jag och World Triathlon Stockholm behöver din hjälp! 

Om du har tid söndagen den 25 augusti, så skulle vi uppskatta massor om du hjälper till som funktionär under Vattenfall World Triathlon Stockholm! På söndagen är det motionstävling, och vi behöver många funktionärer speciellt på cykelbanan. Passa på att se tävlingen från nära håll och hjälp sporten!

Förutom en rolig dag och känslan av att hjälpa idrotten, tävlingen och deltagarna så kommer vi att bjuda på mat och t-shirt. Du får även 400kr till en valfri förening eller så skänks de till Stadsmissionen (om du ej anger förening).

Jag skulle jättegärna se dig som funktionär i mitt team! Jag jobbar som teamledare och ansvarar för en del av cykelbanan. Klicka in här på denna länk och anmäl dig, och ange “I Karin L’s team” i kommentarsfältet. Hoppas vi ses! Stort TACK!

worldtriathlonstockholm

Vattenfall World Triathlon Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *