ja det har ju ekat lite tomt här på bloggen i veckan. Anledningen är att jag har fått påtvingad vila eftersom jag varit krasslig.

I måndags kväll var jag i Hellas och simmade. Kände mig lite sisådär innan, men åkte dit för att simma och umgås lite. Själva simningen kändes förvånansvärt bra och jag blev snarare piggare av träningen. Vi körde teknik och fart på korta varv i sjön och slapp se både ormen och eventuella bävrar. ;) Nu åker våtdräkten på när jag hörde att det siktats en orm i sjön i lördags….usch! Det får en att simma snabbare om något!!

Men så i tisdags vaknade jag och var sjuk. Feber, halsen och rejäl förkylning. Inget vidare. Men vad ska man göra, det är bara att vila bort det och hoppas det försvinner. Kanske inte bästa förberedelserna 10 dagar innan race, men ingen panik än, det är några dagar kvar.

När jag åkte till Texas förra året blev jag ju krasslig veckan innan race och fick köra racet hostandes och snörvlandes. Det hoppas jag slippa nu. Idag känns det iallafall bättre och som att det går på rätt håll. 3 vilodagar extra kanske var vad kroppen ville ha just nu.

130805_simning_01

Sjukvecka

9 reaktion på “Sjukvecka

 • 9 augusti, 2013 kl. 12:04
  Permalänk

  Skönt att du känner dig bättre!! Håller timmarna att bacillerna flyr sin kos nu!! Krya och massa energi till dig! Vila dig stark!

  Svar
  • 9 augusti, 2013 kl. 17:38
   Permalänk

   Tack Lina! Ja jag kan ju hoppas vilan iaf ger starka cykelben!

   Svar
 • 9 augusti, 2013 kl. 12:19
  Permalänk

  Rackarns! Krya på dej och hoppas vi ses i Kalmar om en vecka!

  Svar
  • 9 augusti, 2013 kl. 17:39
   Permalänk

   Tack! Vi ses i Kalmar!

   Svar
 • 9 augusti, 2013 kl. 22:32
  Permalänk

  Usch. Läskigt med ormar.
  Tydligen kan svenska ormar inte bitas i vatten, men jag hade nog dött av chocken om jag fått en runt armen…

  Svar
  • 11 augusti, 2013 kl. 22:23
   Permalänk

   Ja fy, samma här! Jag är sjukt rädd för ormar, tycker t.om det är äckligt att bara ens cykla förbi dem på vägen.

   Svar
  • 11 augusti, 2013 kl. 22:23
   Permalänk

   Tack Annika! Det går på rätt håll, snart helt kry hoppas jag!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *