Sista helgen innan Ironman Kalmar och det börjar verkligen närma sig nu! Jag har lite svårt att ta det till mig, att det faktiskt snart är tävlingsdags, men jag fattar väl på riktigt när jag väl är nere på Öland och i Kalmar.

Det har blivit en lugn helg och jag vilar mycket för att jag varit krasslig, och lite snuva har jag fortfarande kvar. Vill ju gärna träna, men lugnar mig med att man SKA vila nu. Och jag brukar ju vila såhär innan race. Det ger starka ben och pigg kropp till race-day!

Jag känner mig mycket bättre iallafall, det är skönt. I fredags testade jag att simma lite efter jobbet, stack till eriksdalsbadet och hann köra ett kort pass innan de stängde. Jag hade inga förväntningar på passet, utan ville mest bara simma lite lugnt och känna om kroppen svarade. Och det kändes BRA! Första gången det känts som jag hade medströms i poolen! 45 min simning och en bra känsla.

Igår lördag blev det bara ett superkort simpass i havet ute vid Norrtälje, där jag var på besök. Ett bad som blev till lite OW-sim, och sen kom det ett rejält åskväder och så fick vi gå upp. Om jag får önska väder till Ironman Kalmar så säger jag allt går bra, utom just åska och sådana rejäla åskskurar! Vilka mängder vatten det kom!

Idag har jag fortsatt att ta det lugnt. Blev dock en halvtimme på trainern för att få igång kroppen lite. Lugnt rull och testning av positionen, fortfarande inte helt bestämd över hur jag vill ha det. Men, men, det kommer gå bra. Nu flyttade jag sadeln lite igen och så kändes det mer “hemma” på cykeln igen.

Ikväll gick jag sen en promenad vid Sickla/Järla med Elise. En lång och skön promenad. Skönt att komma ut och röra sig, och snacka bort 2 timmar. Hoppas kroppen fixar det nu så jag blir av med sista snuvan helt nu innan race! Jag vill bara kunna hamna i race fokus, in i bubblan och drömma om loppet. Snart blir det till att packa alla prylar, på tisdag åker jag ner till Öland!

130811_sim_01
Kvällssol på badet i fredags kväll. Hann med 45 min innan de stängde

130811_trainer_01
Kort trainerpass idag, första gången P5an och trainern möts

130811_promenad_01
En skön kvällspromenad runt lite olika vatten, här Hammarby Sjöstad

Lugn helg inför Kalmar

3 reaktion på “Lugn helg inför Kalmar

 • 13 augusti, 2013 kl. 15:42
  Permalänk

  Så spännande! Ha en skön uppladdningsvecka! Jag är galet impad av er alla som ska göra en IronMan :)

  Svar
 • 13 augusti, 2013 kl. 15:45
  Permalänk

  Hej,
  Har du nått bra tips på prisvärd trainer? Har försökt reka lite men det är en djungel..

  Svar
 • 14 augusti, 2013 kl. 11:54
  Permalänk

  Skönt att det inte blev någon värre förkylning! Nu är jag lite dåligt uppdaterad, men finns det något officiellt mål inför helgen?

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *