Idag är det 3 dagar kvar till race och det är skönt att vara på plats på Öland och Kalmar. Att verkligen ge mig in i ironman bubblan. Andas, tänka och drömma ironman race.

Idag var det dags att checka cykel och cykelbenen, så att material funkar och att det går att väcka benen med lite igångdrag.

Efter en lång frukost, och sen fix med prylar blev det cykelmek följt av en kort runda. 1h lugnt rull med korta ruscher i.

Jag gav mig ut på min pimpade cykel med tävlingshjul och allt, och själv i tempostrut. Kände mig som en alien. Fick många förvånade blickar, och cyklade på. Vänta bara tills alien invasion på lördag då tänkte jag!

Fick en bra kort tur på cykeln. 1h kändes väldigt kort. Men det är bra, det får mig att längta efter mer tills på lördag! 18 hårda snabba mil!!

Efter cyklingen kom åskan till Öland. Blir glad om vi slipper det och hällregnet på lördag. Åkte sen in till Kalmar under kvällen och tittade och hejade lite under Kalmar Mini Tri. Häftigt med triathlonfeber i stan nu!

Ikväll kom sen min ironmankompis Penny (med David) från London. Har bjudit hit henne för att raca. Vi kommer bli hårda konkurrenter på lördag i samma grupp 30-34. Hon grymt snabb och kanske tar segern? Konkurrenter på lördag, men alltid bra vänner! :)

130814_kalmar_01

130814_kalmar_02

3 dagar kvar

En reaktion på “3 dagar kvar

  • 15 augusti, 2013 kl. 08:04
    Permalänk

    Pepp pepp pepp! Vad kul! Hoppas förkylningen är helt ute ur kroppen och du kan köra på för fullt! Massa lycka till på lördag! Kram!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *