Nu är jag på plats på Öland. Bara 3 dagar kvar nu till Ironman Kalmar! Jag har börjar veckan med vila och jobb, och var även hos både massör och naprapat och fick kroppen “godkänd” för race. Nu är det bara att bli helt frisk och kunna köra hårt på lördag!

Jag har börjat bli taggad och nervös, precis som vanligt inför race. Jag gillar nervositeten och det gör att jag verkligen taggar till när det gäller. Mycket att fundera över och nojja över, men det ska bli riktigt roligt att tävla!

Nu blir det sista förberedelser, fortsatt vila, och lite besök i Kalmar innan race-day.

Bilder från förra året, med musiken som är Ironman Kalmar 2012 för mig!

På plats på Öland

En reaktion på “På plats på Öland

  • 14 augusti, 2013 kl. 13:48
    Permalänk

    Ååh härligt att vara på plats! Ikväll åker vi! :) Seeees snart!!!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *