Såhär direkt efter en Ironman lever jag på lycka. Vilken kick man får av att tävla alltså! Det är kanske därför det är så lätt att fastna i sporten ;)

Jag är nu hemma igen, efter en fantastisk långhelg i Kalmar/Öland. Vilket race det var! Tuff tävling, men en Ironman ska ju vara tuff! Det hör liksom till. Och även efter 10 Ironmans så har jag inte tappat respekten för distansen och det är jag glad för. Jag påminner mig själv om det ofta, att tagga till ordentligt inför race, och att aldrig ta något för givet, bara för att jag klarat av det förut. Allt kan hända under en lång dag, och att lyckas ta sig hela vägen till mål är en grym prestation. Grattis till alla ni som var där och genomförde Ironman Kalmar! Både förstagångskörare och erfarna triathleter.

Kalmar har en fantastisk publik som hejade fram oss både på simning, cykling och löpning. Jag bara kände hur farten och intensiteten ökade så fort man blev påhejad eller var i närheten av publiken. Grymt drag alltså!

Jag njuter av min prestation, låter det sjunka in, och blir faktiskt mer och mer nöjd. Jag gjorde ett bra lopp! Nu blir det lite vila ett tag, och en race report kommer, ska samla ihop alla tankar och känslor jag har från loppet. Innan jag hinner glömma hur jobbigt det faktiskt var under vissa stunder, haha. Men mestadels roligt! Ju jobbigare, desto större kick och glädje av att fixa det!

Här kommer några bilder som fina Åsa tog när hon och Viktor hejade fram oss! Tack!

im_kalmar_01

im_kalmar_02

High on Ironman

5 reaktion på “High on Ironman

  • 22 augusti, 2013 kl. 12:01
   Permalänk

   Tack Sara! Ja jag syntes ju bra iaf! :) RaceReport kommer snart, snart!

   Svar
 • 20 augusti, 2013 kl. 17:34
  Permalänk

  Hej Karin! Grattis till ett bra lopp! Det var så kul att få träffa dig irl i Kalmar på lördagsmorgonen! Min första IM och jag har nog aldrig varit så nervös någon gång:) Tack för ditt pepp, jag tänkte mycket på det där med att ta en vätskestation åt gången på löpningen. Tyvärr kajkade magen men jag tog mig runt!
  Du är en jättebra inspirationskälla, keep up the good work:) / Linda i den gula huvjackan

  Svar
  • 22 augusti, 2013 kl. 12:04
   Permalänk

   Hej Linda! Tack för att du tog tid att hälsa på mig på morgonen, vad glad jag blev! Grattis till ett bra lopp, du körde ju jättebra och hade ju stor marginal till maxtiden! Superbra jobbat, nu är du en Ironman. Hoppas vi ses på fler race framöver!

   Svar
 • 22 augusti, 2013 kl. 13:52
  Permalänk

  Grattis till ännu ett bra lopp och din tionde Ironman! Grymt kört! Snygg ny outfit, gillar den! =)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *