Veckan har varit väldigt lugn såhär efter urladdningen i helgen på Ironman Kalmar. Men vila är precis rätt just nu. Kroppen var lite stel första dagarna, men sen har det bara varit en lite trött känsla i kroppen och så blåmärken på armbåge/knä som ska läka ut. Annars mår jag fint!

Var på massage i början på veckan, bra för att få igång blodcirkulationen igen, och få musklerna att återhämta sig. Ingen träning än, men kanske lite simning snart.

Annars har jag mest vilat på kvällarna, och fixat och planerat inför Stockholm Triathlon i helgen. Är som sagt ansvarig för del av cykelbanan, så det krävs lite förberedelser för att allt ska gå smidigt på söndag. Planera, fixa och fundera, rätt bra tidsfördriv när man inte kan träna ändå. Eller ja inte ”ska” träna.

Har läst en del race reports från helgen, och min kommer snart den med. Gäller att skriva ner allt innan jag glömmer bort det. Ibland känns hela tävlingen som en dimma efteråt. Hur kan 11 timmar gå så ”fort” i huvudet ändå? Konstigt!

Jag var iallafall väldigt nöjd med alla mina nya saker inför tävling. Sägs ju att man inte ska testa något nytt innan race. Jag körde ALL IN med ny cykel (innebär ny sadel, ny sittposition), och helt ny race outfit.

På tal om tävlingskläder så är det ju riktigt kul att ha fina kläder som verkligen syns! Att våga sticka ut lite, för att publiken och hejarklacken ska se en bättre. Jag körde på knallrosa kläder från Zoot iår, som jag beställde på nätet.

Men det finns ju mängder med ställen att köpa fina träningskläder på. Här är ett gäng vinnarkläder från Nike, som alla syns bra. Matcha kläder och skor, och få lite extra energi. Inte bara till tävling, men också till träningspassen. Jag blir glad av färg! Man kanske ska ge sig själv lite nya träningskläder i belöning, och som pepp inför all träning i höst!

nike1_horisontell

Vilovecka

3 reaktion på “Vilovecka

 • 22 augusti, 2013 kl. 13:09
  Permalänk

  Värd vila Karin! Jäklar va grymt kört.
  Jag sa det till Viktor när jag såg dig, att du hade snygg outfit. Helt i min smak. :)

  Svar
 • 22 augusti, 2013 kl. 13:14
  Permalänk

  Tack Åsa! Haha, ja det var flera inne i stan som ropade “Du har iallafall snyggast kläder tjejen!!”. Fick mig att le!
  Stort tack för din pepp under race Åsa, blev så glad när ni hejade på mig på löpningen. Tror jag måste sett ut som en zombie då, men jag hörde dig! Kram

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *