Förra veckan fortsatte lugnt träningsmässigt. Fortfarande vila efter Ironman Kalmar och så en del planering inför Stockholm Triathlon i helgen.

Jag hann iväg på ett sista simträningspass i ute-50an på eriksdal en kväll förra veckan. Det var nämligen sista veckan utebadet hade öppet, så det gällde att passa på! Jag var glad att bara ha tagit mig dit efter jobbet, och nöjde mig med 40 min simning. Det kändes lite segt och tungt, men jag fokuserade på att (jag hade ny fin baddräkt) det var fint i vattnet och att solen sken. Det var sista sommarträningskänslan i poolen! Från och med nu blir det inomhus, och vändning efter varje 25m!

Annars har det bara blivit promenader som träningsform. Inget annat har jag riktigt orkat ta tag i. Har varit lite trött (och hungrig) men det är normalt efter en IM! En vecka får man låta kroppen vila iallafall!

I helgen blev det nästan som ett tävlingspass för mig, blev trött nästan som efter en Ironman! Igår söndag var jag teamledare för en del av cykelsträckningen på Vattenfall World Triathlon Stockholm. Ett helt dagspass, från tidig morgon, där jag koordinerade, bar staket, prylar, cyklade runt bland mina funktionärer, hjälpte till på alla platser längs Norrmälarstrand hela dagen. Jag hade ett toppengäng funktionärer, ca 25 st som med ett leende och bra humör hjälpte till under dagen. Stort tack till er, för alla ni som jobbar med tävlingen gör den möjlig!

Nästan alla jag känner i triathlon-Stockholm var där och hjälpte till med tävlingen på ett eller annat vis, och gör tävlingen möjlig för alla nya som vill testa på. Över 3000 deltagare kom till start, och jag hoppas att alla hade en fin dag, och roligt race!

Jag kom hem och stupade i säng typ. Trött efter en lång dag. Men nu efter en vilovecka är det dags för mig att smyga igång träningen igen. Ska bli kul och skönt med lite träningsrutiner igen. Och endorfiner!

130826_sim
Lite nya simprylar jag fick från Speedo, piggade upp mig så jag gick till poolen!


130826_prom

Fina sommarkvällar

130826_prom_02
Promenerade runt i sjöstan, alltid lika fint

SthlmTriathlon2013
Stockholm Triathlon startade kl.08 i söndags. Kl.05:30 var jag på plats. (Bild lånad av Sofie, jag hann tyvärr inte knäppa en enda!)

Vila, simning och triathlonjobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *