Solen sken ikväll och det var sensommarvärme i stan. Ändå gick jag till gymmet och startade inneträningssäsongen igen. Och jag var inte ensam. Vi var ett tappert gäng som gick på Disco-Glenns spinningpass ikväll. Kanske halvfull sal, men det märktes inte under passet, vilket drag det var!

Jag gillar Glenns pass. De är upplagda efter en tanke, har ett bra syfte, är riktigt inspirerande och tuffa, och så älskar jag housemusiken han spelar, sitt namn till trots!

Ikväll var det 90 min pass, och vi körde intervaller under hela passet. Allt från 30-sekunders, till 90-sekunders, och sen en intervalltrappa på det med 2-4-6-8-10 minuter intervall, med 1 min rullvila emellan.

Kroppen kändes lite seg idag, musklerna blev trötta långt före flåset och det var svårt att få upp pulsen riktigt högt. Men så är det och brukar det vara dryga veckan efter en Ironman. Det är bara att träna på ändå, för att det är så roligt. Utan prestationskrav, bara träna, svettas, och få höra mantrat “Jag är STARK” igen. Det peppade mig.

Vilken härlig träningskväll det blev, även inomhus undan solen! Ps. var tusan har min cykelbränna tagit vägen?

130828_spinning_01

Cykling inne

3 reaktion på “Cykling inne

 • 28 augusti, 2013 kl. 23:42
  Permalänk

  Jag vill följa med på denna beryktade Glenns pass någon dag.

  Svar
  • 29 augusti, 2013 kl. 11:34
   Permalänk

   Klart, bara häng med en onsdag! (eller lördag senare i vinter, jag cyklar ute så länge det går på helgerna!) Jag får komma på dina pass snart också, ska ta och boka in!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *