Kickat igång träningen igen, men kroppen är lite seg ändå. Idag fick det bli en vilodag, jag laddar inför helgen då jag ska ut på P5an igen och cykla. Det ska bli kul!

Just nu tror jag att jag egentligen vill träna mer än vad jag riktigt orkar. Men det balanseras väl ut snart. Jag får påminna mig om att det bara var knappt 2 veckor sedan jag simmade 3.86km, cyklade 18 mil i 34km/h i snitt, och sen sprang en marathon. Marathon liksom, det är långt! Jag drömmer tillbaka och tänker på publikjublet jag fick i rondellen i Kalmar. Woooohooo, vilken känsla det var! Den ska jag leva på länge under hösten!

Kanske det kommer en race report i helgen. Kolla in får ni se!

2013IMKalmar_01

Lite vila på det

2 reaktion på “Lite vila på det

 • 30 augusti, 2013 kl. 06:22
  Permalänk

  Den rondellen är magisk! Där får man verkligen superkrafter! :)

  Svar
  • 1 september, 2013 kl. 22:22
   Permalänk

   Ja, verkligen!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *