I veckan har jag haft fokus på att komma igång med morgonträning. Försöket har väl gått sådär, men med 50% bra utfall.

Det blev två dagars morgonträning. En tisdagmorgon simning på eriksdalsbadet. Det var dagen efter Ö till Ö och inte många i morgonsimgänget där. Vi var en liten skara som tog en bana i 50m, (med coach Micke simmandes för en gångs skull!) och så körde vi ett bra pass. Mina armar var trötta och sega, men det var skönt att träna ändå. Och kul att vara igång! Men med få timmars sömn under natten blev jag sen otroligt trött på kvällen. Jaja, sånt man får ta i invänjningsperioden!

I onsdags morse hängde jag istället på gymmet för lite styrketräning. Dags att komma igång med den igen efter sommaruppehållet. Kändes väl helt ok när jag körde passet som bestod av ben, rygg, axlar och core. Körde lite lättare vikter men fick bra kontakt med musklerna. Och det kändes snarare dagen efter! Ajj, vilken träningsvärk! Men det får man ta som bra betyg va?

Igår kväll åkte jag ner till Öland (igen!) och nu är jag här i 3 dagar för att cykla och njuta av bilfria vägar. Cykla och springa är planen, bara lite härlig träning såhär sista helgen med sommarvärme för iår. Nu ska jag ut och rasta P5an!

bild

 

bild (1)

Morgonträning ger kvällströtthet

2 reaktion på “Morgonträning ger kvällströtthet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *