En bra träningshelg är till ända, och nu är jag hemma igen. Sista träningsdagen fick vi ändå till en del timmars träning. Cyklade iväg tidigare imorse för att hinna med ett pass innan hemfärd. Tyvärr smällde en eker i C-E’s bakhjul redan efter 1 mil, så vi fick rulla tillbaka långsamt, för att sen byta hjul. Ut igen lite försenat, och nu på rundan norrut som planerat.

Vi cyklade i solen, i kortärmat, och njöt. Kroppen var lite trött sen gårdagen får jag erkänna. Inte varje dag jag cyklar 20 mil! Men vi tog det lugnt, och cyklade upp till det bra bageriet i Böda. God fika där och sen samma väg hem, som kändes mycket kortare! Kändes som lite nya vägar dock, då jag inte kör upp norrut så ofta. Blir inget alls på det hållet när det är turistsäsong på Öland, då är södra delen bättre för cykling! En fin cykeldag blev det idag, totalt drygt 14 mil idag blev det trots strulet i början.

Och när jag kom hem var jag bestämd, ut och springa, igen! 3dje brickpasset på lika många dagar. Det fick bli 3 km idag igen, kort men bra. Jag bara sprang på och idag kändes benen mycket piggare. Sprang kilometrarna i ett för mig bra tempo, nästan minuten snabbare per km än igår!

Så träningshelgen har varit lyckad. Sol och “schysst vind – inte storm” i 3 dagar. Bra cykling och bricklöpning varje dag! Totalt 50 mil cykling och 12km löpning. En bra mängdhelg, nu får benen vila lite!

130908_oland_03

130908_oland_01

130908_oland_04

130908_oland_02

130908_oland_karta

Bra träningshelg på Öland

5 reaktion på “Bra träningshelg på Öland

 • 9 september, 2013 kl. 00:49
  Permalänk

  Jäklar vilken grym träningshelg.
  Jag har inte cyklat med tempohojen sen Kalmar… :-(

  Svar
  • 9 september, 2013 kl. 08:36
   Permalänk

   Tack! Jo men är du klar med triathlonsäsongen är det ju helt normalt med lite säsongsvila. Jag tränar för nästa race om typ 55 dagar! :-) min säsongsvila blir senare!

   Svar
 • 9 september, 2013 kl. 09:33
  Permalänk

  Vilken helg, du är så grym!! Vad är det för tävling härnäst? :)

  Svar
  • 9 september, 2013 kl. 22:31
   Permalänk

   Tack Lina! Det är Ironman Florida som gäller!

   Svar
 • Pingback:Spring, spring! | Karin Tri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *