Veckan har passerat snabbt förbi och nu är det redan helg igen! Förra helgens bravader (50 mil på Öland) tog ut sin rätt när jag väl kom tillbaka till vardagen. Trött i kroppen, stela muskler, och behov av sömn. Det kommer ju ofta lite efter ett stort träningsblock, att man känner att det tog lite ändå!

Jag har dock tränat i veckan, bara inte hunnit blogga om det! Fokus i veckan har varit löpningen. Jag är ju med i utmaningen “50 pass på 100 dagar”, och jag jobbar på med ett pass i taget. Alltid bra att ha en liten extra spark i baken för att ta sig ut! Och nu har jag och Penny startat en ny utmaning, mer om den senare, som gör att jag får inspiration till att samla kilometrar!

I veckan blev det ett löppass i tisdags på 10km, och ikväll körde jag en variant på samma slinga. Blev en del runt Sickla/Järla-sjö och bort mot Älta. Lite spännande och kul att springa på nya vägar!

I onsdags kväll var jag på DIsco-Glenns grymma spinningpass. Vi körde 90 min intervaller bestående av den gigantiska intervalltrappan. Alltså 2-4-6-8-10-8-6-4-2 min intervall, med 1 min vila emellan. Det var tufft! Men riktigt bra som vanligt. Bra pepp och grym musik gjorde att jag orkade mer än annars! Och efter spinningpasset var jag redo, jag hade planerat för att köra en brick – några kilometrar på löpbandet, så det gjorde jag, utan att ens tänka på om jag var trött eller inte. På med löparskorna, byta dränkt linne mot torrt, och så springa! 3km fick jag ihop, och det är jag nöjd med!

Kvällens pass var en bra kom igång inför helgen också. Ikväll var benen rejält sega i början, men när kroppen blev varm kändes det allt bättre. Skönt att bara vara ute och springa! Så skön känsla, hinna fundera en massa, och jobba fram endorfinerna! Nu är jag redo för helgen!

130913_lopning_01

130913_lopning_02

130913_lopning_03

Spring, spring!

2 reaktion på “Spring, spring!

 • 14 september, 2013 kl. 10:14
  Permalänk

  Härligt med spring :)!

  Åh jag skulle gärna vilja gå på disco-Glenns spinning, verkar vara så grymt! Bra upplägg!

  Vad roligt med Florida! Häftigt!! :)

  Svar
  • 16 september, 2013 kl. 11:48
   Permalänk

   Ja visst är det härligt! Jag hoppas bli lika frälst i löpningen som jag är i cyklingen! Men det är bara att öva! :)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *