Så är hösten här. Och med höst passar det bra med en träningsutmaning för att behålla motivationen när det blir mörkare. Jag har ju en tävling kvar på säsongen (Ironman Florida) så jag tränar på, men lite extra spark i baken är aldrig fel!

Så jag och Penny startade en ny utmaning tillsammans i torsdags. Såhär lyder den:

The challenge/adventure is on!
The Reverse New Years Resolution – The Country Tri Challenge
We will ‘virtually’ cycle the length and run the width of our countries. Throw in a swim of the width of the largest lakes in our countries too. All in the 110 days to New Years Eve.

Karin – Sweden
Cycle 1,574km, Run 499km, Swim Vattern 32km (Jag vet att Vänern är störst, men nu blev det Vättern!)

Penny – New Zealand
Cycle 1,600km, Run 450km, Swim Taupo 33km

All on a high fat low carb diet.
Any candy, chocolate, crisps, cakes, white carbs including bread incurs a 10km penalty.

130915_country_tri_challenge_map
Nya Zeeland och Sverige, nästan exakt lika i storlek!

Såhär såg ställningen ut igår söndag:

130915_country_tri_challenge

Så nu jagas det kilometer, och så peppar vi varann till stordåd. Penny behöver få in mer cykling (hon springer snabbt och lätt, men fasar för alla cykelmil) och jag behöver som sagt få till mer löpning (cykelmilen känns inte som ett problem för mig, desto mer blir jag skrämd av alla löpmil vi ska hinna med!). Jag kommer rapportera ställningen varje vecka. Följ oss, och häng på själv om du vill!

Ikväll kom jag ut på ännu ett löppass. Nu i regn och höstväder. Men jag hade bestämt mig, löpning skulle det bli. Planen var 10km, men det kändes så bra efter halva att jag bestämde mig för att ta en annan omväg hem. Knappt 13km in på träningskontot idag! Nöjd!

karin_penny
Nöjda och trötta efter Ironman Kalmar. No more (non-alcohol) beer or pizza now! ;)

Country Tri Challenge

13 reaktion på “Country Tri Challenge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *