Imorse kom jag iväg på morgonträning igen. Nu var det dags för ett bra simpass på eriksdalsbadet med simgänget. Efter en längre uppvärmning var det dags för tröskelserier, och nu fick jag verkligen känna på att jag inte simmat bassängpass på hela sommaren! Annat är det att lalla runt i sjön och simma OW, att simma tröskelserier med kort vila kan göra en rätt slut!

Vi var 3 i vår bana (den minst snabba), och vi simmade på och betade av passet. Bl.a. 10×75 tröskelfart, följt av 15×50 tröskelfart och så avsluta med 10×75 tröskel igen. Puh!

Jag kände att farten började sina redan på första setet. Men det var kul att vara igång igen! Och det är väl tur att det ibland känns att träningen verkligen ger något, lite ögonöppnare att känna att man INTE är lika bra om man inte kört teknik och fart i sommar. Det får en att kanske mer uppskatta formen när man väl har den? Lätt att ta formen för given annars. Nu fick jag känna på att vara ur simform! ;) Men nu ska det bli fler bassängpass. Både teknik och fart ska det jobbas med.

Jag simmade länge imorse, var kvar tills alla andra gått upp typ. Avslutade med 700m paddlar + dolme, och fick totalt ihop 4000m. Rätt bra morgonpass där, även om det snarare blev truckarfart i slutet!

Sen har jag även hunnit med både besök hos naprapat och massör idag. Bra genomgång av kroppen, som nu är redo för mer träning. Det gäller att både träna och vila för att bli bättre!

130917_simning_01

130917_simning_02

130917_simning_03

Tröskelsimpass

3 reaktion på “Tröskelsimpass

 • 19 september, 2013 kl. 21:42
  Permalänk

  Hej Karin,
  Har följt din blogg ett tag och hejjat på dig nere i kalmar!

  Jag är nyinflyttade i stockholm och är lite intresserad av att testa “disco glenns” spinningpass. Var är dessa ? ngt sats ?

  Tack för en bra blogg!

  Svar
  • 23 september, 2013 kl. 12:27
   Permalänk

   Hej Matte! Tack, vad roligt!
   Ja Glenn kör på SATS Medborgarplatsen!

   Svar
   • 24 september, 2013 kl. 20:07
    Permalänk

    Tack!,
    Ny i stan, testar runt på lite olika SATS för att hitta bra spinningpass.

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *