Nu har ännu en vecka gått och här kommer en liten uppdatering på utmaningen som jag och Penny kör. Cykla landet långt, springa landet brett och simma en sjö brett!

Veckan blev blandad för mig, fick till några löppass, simpass och cykling. Spinning och trainer räknas också i vår utmaning, där lägger jag in 25km/h som jag tränat. Penny har haft lite fotproblem och inte kunnat springa. Men avslutade säsongen starkt genom att köra Ironman 70.3 Pays d’Aix i helgen. Dock är inte alla hennes km inlagda, men de kommer!

Nu har 10% av dagarna gått så över 10% så är man på rätt track! Vi kör vidare, jagar kilometrar och peppar varandra!

130922_country_tri_challenge

130922_Country_tri_challenge_map

Country Tri Challenge

6 reaktion på “Country Tri Challenge

 • 24 september, 2013 kl. 14:00
  Permalänk

  Med detta tempo kommer du ju att kunna lata dig hela december! (Fast det kommer du ju inte att göra ändå såklart). Läskigt med cykel-nära-ögat. Tur att det gick bra!

  Svar
  • 24 september, 2013 kl. 21:13
   Permalänk

   Hehe, ja det är bra att boosta upp lite marginaler redan nu. Blir ju iaf lite säsongsvila i november med mindre träning så bra att ha några extra km nu! Tack Sofie! Kram

   Svar
 • 24 september, 2013 kl. 21:02
  Permalänk

  Hej,

  jag undrar hur det går för dig med “high fat low carb diet”. Jag testade en gång men klarade bara få dagar. Jag fick huvudvärk alla dagar och orkade inte med träning. Så när jag läste om din och Pennys utmaning först tänkte jag “kul, jag är med” sen läste jag om er diet och tänkte att jag bara skulle skaffa massa med KM i penalty och aldrig kunna komma i mål. Jag älskar bröd och pasta…det ligger i mina gener. Men hur går det för dig?

  Svar
  • 24 september, 2013 kl. 21:17
   Permalänk

   Hej! Klart du ska va med och köra, anpassa bara efter var som funkar för dig! Med “high fat low carb” är vi inte superstrikta. Mer att kolhydrater kan ätas till frukost, och sen inte senare under dagen. Försöker hålla kolhydraterna lågt, men får nog i mig en del ändå. Pasta och bröd tål jag egentligen inte, så därför äter jag inte så mkt av det i vanliga fall heller. Penaltyn gäller godis, godsaker, socker och bröd ja. Jag äter väl ett knäckebröd/dag, gjort på frön o grejer, det räknar jag inte som “bröd”. Annars äter jag mkt protein, fett och grönsaker, bär. Några frukter också. Inget godis (penaltys) än för mig! Det var dock nära i helgen, men jag lyckades tänka på annat! :-)

   Svar
 • 26 september, 2013 kl. 16:04
  Permalänk

  Vilken rolig idé! Jag älskar sådana här utmaningar. Och det ser onekligen ut som att du ligger riktigt bra till!

  Svar
  • 26 september, 2013 kl. 20:42
   Permalänk

   Tack! Ja det är en kul utmaning. Ett tydligt mål att jobba mot och både steg framåt (och bakåt) för att komma dit.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *