Denna veckan var en kort-kort vecka i Stockholm för min del. Avslutade veckan med grym spinning igårkväll. Körde Glenns pass, med allt från korta intervaller till styrkeintervaller och sist en trapp-intervall från 2-10 minuter. Garanterat jobbigt och tufft i 90 minuter, jag blev trött mot slutet! Puh. Men roligt var det och Glenn och hans grymma musik peppar bra!

Idag åkte jag ner till Öland för långhelg a.k.a training camp! Just nu är det skördefest på Öland vilket innebär många pumpor, aktivitet och turister. Men jag tror ändå det kommer gå bra att träna på vägarna här. Lugnt och skönt, fina vägar, och vädret ser ut att bli bra. Såklart svalare, men iallafall inget regn!

Kom iväg lite senare än planerat, pga bilstrul, men hit kom jag till slut! Blev först lite vila, och sen stack jag ut på ett löppass ikväll. Ville testa vaden som nu fått vila från löpning i en vecka. Benen kändes bra, och det var skönt att komma ut och springa! Jag gillar det!

Jag sprang bort på cykel/gångbana bort till Köpingsvik. Mötte inga andra motionärer, men väl i Köpingsvik några ute som rastade hundar och såg frusna ut. Det blåste kallt, men jag var bra klädd så det var ingen fara. Såg en fin solnedgång och njöt av att vara ute! Sprang en halvtimme och vände sen tillbaka samma väg. En skön runda ikväll, och vaden höll! Nu blir det att ladda för några bra cykeldagar här på ön!

130926_oland_01

130926_oland_02

130926_oland_03

130926_oland_05

130926_oland_04

Öland skördefest training camp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *