Ännu en vecka har gått på höstens träningsutmaning, det omvända nyårslöftet: Country Tri Challenge!

Jag och Penny jobbar på och samlar kilometrar för att virtuellt ta oss över våra länder.

Penny har tyvärr fått en fraktur i foten så hon har löpförbud nu i 6 veckor (5 veckor kvar), så det är därför hennes löpkilometrar står still. Men hon jobbar på med sim och cykling istället! Jag har (som inte helt oväntat) löpningen att jobba på. Vaden känns bra igen och jag kan springa på, och får ta en kilometer i taget!

Penaltyn för godis/snacks är avdragen i våra kilometrar. För Penny dras det på cyklingen (hennes svaga punkt) och för mig på löpningen (min svaga punkt!). Det är rätt bra motivator kan jag säga, att springa 10km för en chokladbit är inte så lockande!

Får se hur många fler utemil det blir på cykeln för min del, snart får de bytas mot bara trainer och spinning. Men vi jobbar på! (Och i helgen kommer vi samla kilometrar tillsammans!) Än är det långt kvar till nyår!

130929_country_tri_challenge

Country_tri_challenge_map_130929

Country Tri Challenge

2 reaktion på “Country Tri Challenge

 • 1 oktober, 2013 kl. 21:27
  Permalänk

  Skönt att din vad är bättre!! Hoppas det reder sig med pennys fot!

  Svar
  • 3 oktober, 2013 kl. 20:58
   Permalänk

   Tack Lina! Ja jag får hoppas den håller framöver nu, får köra vadövningarna. Penny har fått en moon boot hon traskar runt i, 5v till.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *