Nu är hösten verkligen här. Det märks som mest på morgnar och kvällar, som är både mörka och kalla. Veckan har börjat lugnt för min del, med vila och besök hos både naprapat och massör. Det gäller att hålla kroppen hel för att kunna träna på det jag vill nu!

Och jag “vill” träna, men ibland orkar jag bara inte. Eller har inte riktigt, riktigt lust att sticka ut i mörkret och kylan. Men ikväll så gav jag mig ut. Tänkte “sluta fundera nu, bara GÖR DET!”. Och vad glad jag är att jag tog mig ut. Direkt när jag började springa, första stegen, och så kändes det bara: härligt! 

Jag hade laddat ipoden med lite ny musik. Behövs inte många låtar för jag kör ju alla på repeat. Men det var en blandning av Avicii och sen bästa spinningmusiken som jag fått av Disco-Glenn. Musiken gick och benen bara hängde med. Jag sprang och sprang, och njöt. Tittade inte på klockan eller tempo en enda gång, men sprang min runda i sjöstan och runt söder.

Det var inte alls så kallt ute när jag väl var igång. En del lager kläder på, och nypremiär för reflexvästen iår. (Sara har skrivit ett bra inlägg om just lager-på-lager) Knappt 13km skrapade jag ihop ikväll och det var skönt! Jag mår alltid så bra efter träning! Vila gör mig seg och trött, träning gör mig glad!

Hey brother, there’s an endless road to rediscover

131002_lopning_karta

Höstlöpning

4 reaktion på “Höstlöpning

 • 2 oktober, 2013 kl. 23:26
  Permalänk

  Snyggt jobbat.
  Nu när jag tränat dåligt under några veckor så märker jag direkt hur slö jag blir. Kroppen behöver vara i form för att fungera helt enkelt.

  Svar
  • 3 oktober, 2013 kl. 20:59
   Permalänk

   Tack! Ja visst är det så, träningen behövs!!

   Svar
 • 3 oktober, 2013 kl. 00:09
  Permalänk

  Well done. Att ta sig ut genom dörren är klart jobbigast!

  Svar
  • 3 oktober, 2013 kl. 21:00
   Permalänk

   Absolut! Tröskelträning på en helt annan nivå! ;-)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *