Nu var veckan slut och det är dags för träningshelg! Yay! Denna gång åker jag till London för att hälsa på och träna med Penny & David. Jag har varit lite trött och seg i veckan, men nu ser jag fram emot en spännande helg.

Penny har planerat massor och fixat ett bra schema! Vi ska cykla, springa (jag & D), simma, simma lite OW? och cykla mer. Och även hinna med lite sociala grejer. På söndag springer vi en halvmarathon mitt inne i London. Där har Penny skapat en välgörenhetsfond om man vill bidra. Vi springer för BBC Children in Need.

Jag har inte varit i London så mycket, och aldrig tränat där heller. Ser fram emot helgen, det blir ett roligt avbrott från hösten här hemma! London har iallafall lite varmare temperatur fortfarande, det gillar jag. Hoppas kunna cykla i korta cykelbyxor!

Dags att åka till Arlanda, får se om jag lyckas blogga på plats under helgen. Ha en fin helg!

london_pen_dave_01
Penny & David när vi körde IM Kalmar!

london_bike
En av Davids cyklar som jag kommer få låna, schysst!

131003_london_race
Halvmarathon mitt i London på söndag

Träningshelg i London!

2 reaktion på “Träningshelg i London!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *