Så var det dags att kanske rapportera lite om utmaningen som pågår! Redan har två veckor till gått på höstens träningsutmaning, det omvända nyårslöftet: Country Tri Challenge!

Jag och Penny satsar alltså på att virtuellt ta oss över våra (hem)länder. Cykla längden, springa bredden och så simma över största sjö. Nu var det så att vi märkte rätt snabbt att simma över bredden på sjön var för kort, så nu är det uppdaterat till sjöns längd. Nu får jag verkligen något att bita i!

Ja så hur har det gått på sistone? Jo det går framåt. Lite knacklig väg ibland, men mest fram (och lite bak). Man kan tro att jag inte har sprungit sen sist, men faktum är att jag tyvärr ätit upp mina kilometrar. Lite bröd här, chokladbit där, och så försvinner milen i rask takt. Men nu blir det inga mer penaltys om jag ska lyckas springa över Sverige!

Pennys penaltys hamnar på cyklingen, så hon får ut och hoja eller köra trainer istället! Men lättast är ju att bara träna, och skippa fel mat :-)

Vi kör vidare! Än är det en del dagar kvar till nyår! Och det är kul att få en bra överblick över var kilometrarna hamnar, vi har ett helt excelark att följa. Statistiknördarnas dröm!

131013_country_tri_challenge Country_tri_challenge_map_131013

Country Tri Challenge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *