Ikväll när jag kom hem var det redan riktigt mörkt och sådär rått och kallt ute. Frös på vägen hem men hade planerat ett löppass så det skulle det bli. Med över 30 pass avklarade på “50 löppass på 100 dagar-utmaningen” känns det iallafall som att jag blivit bättre på att ta mig ut på passen! Fast snart är de 100 dagarna över, så 50 lär jag inte komma upp i! Men jag har skapat en bättre vana för mig själv, och det är jag glad för!

Jag bytte om snabbt innan jag hann fundera för mycket. Peppade mig själv med att jag hade några nya låtar på ipoden, och att jag fick springa HUR långsamt jag ville, bara jag tog mig ut. 1 timmes löpning var planen. För mig är oftast steget ut jobbigast, sen att väl springa det är en annan sak. Det bara rullar på!

Det var kallt i början och jag joggade lugnt iväg bort till ett bra spår längs med en av sjöarna. Upplyst, bra underlag och lite folk i rörelse, perfekt en mörk kväll. Så när jag väl sprungit dit var jag uppvärmd och då kändes det fint.

Bestämde mig för 4 varv på samma väg. Fram och tillbaka. Ja, jag är enkelspårig! Nu såg jag det som pannbensträning, att verkligen genomföra det jag valt. (Och att öva på varvbanor, i Florida är det ju bara 2 varv, men ändå!) Så jag sprang där fram och tillbaka, i de lätt böljande backarna. En låt per varv, på repeat. Dunka-dunka-dunka. Kaos i musiken, och kaos i huvudet, men benen bara gick. Riktigt skönt!

Efter 4 varv vände jag hemåt och sprang på. Det kändes sen så bra så jag skarvade lite omväg så jag fick ihop 1h 20 min ikväll. När man väl får upp värmen är det ju riktigt nice att springa ute även på hösten! (Fråga mig igen när det är minusgrader och vinter, får se om jag är så pepp då, haha)

Sen har kvällen ägnats åt pussel. Skruvat isär min P5a, mer än jag skruvat på en cykel någonsin. Jag har ändå rest många, många gånger med cykel i väska förut, men P5an kräver lite extra fix för att passa. Helintegrerat, sexigt styre kan ha sina nackdelar när det ska tas isär. Men det är jäkligt snyggt och snabbt när man väl cyklar, så då är det klart värt allt fixande!

Tur jag inte måste packa klart ikväll, några kvällar kvar innan resa!

131021_traning_01
Lätt att lura ut mig själv på löptur idag, du får springa HUR långsamt du vill!

131020_traning_02
Och skorna ville ju ut och rastas, Just Do It Karin!

131021_traning_02
Skruvat mer skruvar än någonsin på en cykel! Hoppas jag får ihop den sen

131021_traning_03
Fint inbäddad P5a. Hardcase-väska med massor av skumgummi emellan, sandwich style

Pannbenslöpning och packning

7 reaktion på “Pannbenslöpning och packning

  • 22 oktober, 2013 kl. 10:48
   Permalänk

   :-)

   Svar
 • 21 oktober, 2013 kl. 23:00
  Permalänk

  Åh det där kommer jag ringa dig om när det är dags … packa ner ny cykeln.
  Kul att stötta på dig idag. Mer sådant när vi tävlat klart för iår. Lunch efter våra Amerikaresor?
  Hinner säkert säga det fler gånger men jag börjar nu, lyyyyyyycka tiiiiiiill!

  Svar
  • 22 oktober, 2013 kl. 10:50
   Permalänk

   Ja det var kul att ses! Absolut lunch sen när vi är hemma igen! Tack, och detsamma! Häftigt att springa i NYC!

   Svar
 • 22 oktober, 2013 kl. 08:23
  Permalänk

  Bra löpt och packat, ser ut att ligga fint där!! :) Håller mina tummar för dig och önskar stort lycka till!!!:)

  Svar
  • 22 oktober, 2013 kl. 10:51
   Permalänk

   Tack Lina! Ja man får bädda in sin lille älskling ;-) Hoppas verkligen jag får ihop den sen. Tur det finns bike mechanics på plats!

   Svar
 • 22 oktober, 2013 kl. 20:11
  Permalänk

  Snyggt jobbat.
  Riktigt gött att springa nu när det börjar bli kallt.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *