Igår morse blev det simning med gänget som vanligt. Tidigt en morgon, på eriksdal, men “alla” är där. Vi körde Human Ambition passet tillsammans och det var jobbigt! Jag hoppade snabbt i banan och hann med 50m insim innan vi körde igång, och som tur var fortsatte uppvärmningssetet lite.

Sen var det dags för tröskelserier. Jag läste fel trött som jag var så såg “truckarfart” istället för “tröskelfart”. Ahh, inte så farligt alltså, tänkte jag. Men jo, det insåg jag efter en repetition att vi skulle simma på strax under tröskel med kort vila. Puh!

Vi var många i banan men körde på riktigt bra. Jag låg bland de sista eftersläntarna i banan, och vi bara jobbade på. Betade av bl.a 6×100, 8×75, 12×50 och 24×25. Ibland hann jag inte riktigt med att vila, så tog en extra set som vila innan “tåget” hunnit ikapp mig. Men det funkade bra. Skönt med ordning i banan! Och roliga simvänner, vi hinner snacka lite i vilan, och peppa varandra. Ett skratt och leende på morgonen är bästa starten på dagen!

Jag fick även Per och Daniels nya bok att recensera. Simning för dig heter den, och ser ut att vara full med tips och tricks om simningen! Just vintern är ju perfekt tid att jobba lite extra på sin simning; inneträning när det är kallt och snö ute, och basträningsperiod då hinner man jobba på teknik och styrka. Jag ser fram emot att läsa den och snart berätta mer!

20131022-232743.jpg

bild (1)

Simning för dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *