Igår blev det en del fixande här i Florida! Skönt att vara här i god tid, och få ordning på alla saker och hinna vila (taper) ordentligt.

Jag och Sara gick upp tidigt och tog en lång frukost framför alla möjliga nyhetskanaler. Sen bytte vi om till löparkläder och tog oss ut. Körde bilen hela löparbanan för att kolla in den igen. Bort till slutet av banan, där man sen springer in i en park. Vi parkerade bilen och sprang nu bort till parken. Det var varmt och skönt, och vi bara sprang på. En stor loop inne i parken, där man sprang förbi områden där det finns alligatorer. Dock såg vi inga. Jag fick till en bra löpkänsla och sprang i 35 minuter. Det får räcka i taper-veckan!

Dagen spenderades sen med att pussla ihop min cykel. Det var lite klurigt, men det är ju bra att våga plocka isär grejerna. Då lär man sig nånting när man ska få ihop det! Jag skruvade en del, fixade med bakväxel, framgaffel och googlade på manualer och youtube klipp. Gaffeln ville dock inte riktigt som jag ville, så jag åkte sen och hämtade upp David som var snäll och kom och hjälpte mig meka! Sen fick vi ihop alla bitar på rätt plats och nu går det även att svänga med cykeln!

Jag och Sara stack sen iväg i bilen igen för rekning. Nu körde vi hela cykelbanan så att jag ska känna igen mig under race. 18 mil på raka vägar, med mycket skog, och inte så många svängar! Men en helt underbar cykling! Ser fram emot den!

Det var gårdagen. Idag drar vi till ett outlet för lite shopping. Bra tapering – huh?

usa 205 frukost usa 206 running panama city beach state park usa 208 running panama city beach state park usa 209  running panama city beach state park usa 210 karin  running panama city beach state park usa 211 karin  running panama city beach state park usa 212 running panama city beach state park usa 214 ironman florida karin usa 215 ironman florida karin usa 217 panama city beach

Fix i Florida

En reaktion på “Fix i Florida

  • 28 oktober, 2013 kl. 18:22
    Permalänk

    Nu blir man allt lite avundsjuk på ljuset och värmen. Här är det ju storm, regn och bäckmörkt. Lyx att ha med egen crew också… lite som proffsen!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *