Igår blev en form av vilodag här i Florida. Vi startade dagen tidigt som vanligt, upp strax efter 6 och sedan ner på stranden medan solen gick upp. Solen går snabbt när den ska ta sig upp och ned, så snart hade vi solstrålar som mötte oss. Vi promenerade en kvart bortåt stranden, med fötterna i vattnet, då vattnet var varmare än den kalla sanden. Sen vände vi tillbaka. Ett lugnt sätt att vakna på. Till skillnad från på lördag då det blir full fart från kl.7!

Dagen har sedan spenderats på ett outlet med David och Linda. Shopping hela dagen, till billiga priser. Eller vad sägs om träninglinne för 10 dollar, och skor för 40? Bra deal!

Vi kom hem lagom till att hinna simma lite innan solen gick ner. Jag och Sara tog oss ner på stranden igen, och jag simmade medan Sara “vaktade” och körde core övningar. Vattnet var lugnt men när jag började simma märkte jag ändå att strömmarna drar i en. Jag simmade längs med stranden fram och tillbaka, och på ena hållet fick man veva mycket för att ta sig framåt! 20 minuters simning hann jag med innan jag klev upp då solen gått ner bakom horisonten. 15 min senare var det mörkt!

usa 300 morning routine usa 307 morning routine sara
usa 305 morning routine usa 308 morning routine karin usa 312 swimming karin usa 313 swimming karin usa 319 swimming karin usa 321 swimming karin usa 326 swimming karin usa 337 swimming karin usa 338 swimming karin usa 340 swimming karin

På stranden i Florida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *