Igår blev det en cykeldag här i Florida. Jag började med att meka klart med cykeln efter vår tidiga frukost. Eftersom styret är integrerat så blir det en del smådelar att skruva på och av när gaffeln ska på/av. Och så körde jag cykelputsning med baby-wipes, väldigt bra, det tar bort alla oljefläckar! Så nu var cykeln hel och ren igen. Viktigt med ren och fin hoj!

Sen stack jag ut på lite cykling för att testa cykeln. Jag körde början på cykelbanan, längs med havet västerut innan man svänger norrut på en större väg. Där går en lång och riktigt fin cykelbana, där man kan köra på ostört. Jag satt upp och körde rätt lugnt bort till cykelbanan, där jag sen låg i tempobåge hela tiden och körde 3 varv fram och tillbaka. Jag mötte många andra cyklister ute, det är redan många triathleter på plats! Cykeln kändes ok, men jag ska ändå ta med den till mek experter på expot för att stilla mitt sinne. Så att verkligen allt är som det ska. Så mycket värt att bara kunna cykla på och slippa oroa sig inför och under race!

Två timmar senare var jag klar med cyklingen, och då drog jag och Sara ner på stranden för lite häng. Satt och tittade på vågorna en stund innan jag somnade på stranden. Skönt beach liv. Det är varmt i vattnet och varmt i solen. Kanske är bra att skaffa lite mer bränna inför helgen (utan att bränna sig!) men min inbrända cykelbränna, den sitter där den sitter!

Igårkväll blev det sen middag med alla svenska triathleter på plats, innan jag och Sara åkte vidare och gick på bio. En sista “vanlig” kväll innan det blir fullt tävlingsfokus med allt vad det innebär!

Idag öppnar expot!

131030_florida_01

usa 401

usa 404

usa 403 karin

usa 406 karin

131030_florida_02

usa 417 wildlife

usa 415 beach life

usa 419 beach

usa 426

Testcykling inför Ironman Florida

6 reaktion på “Testcykling inför Ironman Florida

 • 30 oktober, 2013 kl. 19:09
  Permalänk

  Vilken lyx!
  Fina brännan dessutom. ;-)

  Du är grym Karin!

  Svar
  • 31 oktober, 2013 kl. 23:43
   Permalänk

   Tack! Ja den brännan har jag jobbat hårt för ;-)

   Svar
 • 31 oktober, 2013 kl. 01:28
  Permalänk

  Lycka till, keep Rocking!

  Svar
  • 31 oktober, 2013 kl. 23:43
   Permalänk

   Tack, I will!!

   Svar
 • 31 oktober, 2013 kl. 09:46
  Permalänk

  Oj, måste man ta loss gaffeln för att få ner Cervélon i väskan? En jäkla massa meck ju.

  Ni verkar ha det bra “over there”. Och man blir en smula avundsjuk. :)
  Jag är själv lite sugen på IM Florida.
  Ska bli kul att följa din 11:e (!!!) Ironman.

  Lycka till!
  /R

  Svar
  • 31 oktober, 2013 kl. 23:45
   Permalänk

   Jo så är det, med six versionen. Men nu vet jag hur man gör!

   Tack! Ska bli kul, kan inte greppa själv ens att jag gjort så många nu. Florida är härligt!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *