Nu börjar det närma sig! Sista dagarna innan race-day på lördag. Idag var planen lite kort sista cykling för att sen tagga ner och fixa iordning allt. Jag tog cykeln i bilen och körde bort till cykelbanan, mest för att slippa allt glas som ligger i vägrenen på vägarna nu. Inte läge att få punka nu, och inför tävlingen på lördag sopar de ju banan, så det är bättre då. Men som sagt, cykla lite på cykelbanan, känna på cykeln.

Jag hann bara ett varv dock innan jag tröttnade på att cykeln inte riktigt var som den skulle. Problem med växlarna/kedjan när jag slutade trampa. Kom på sen att det måste ha något med discens hub att göra. Så jag lassade in cykeln i bilen igen och körde direkt till mekkillarna på expot istället. De kände igen mig och jag fick hjälp direkt. Koll av cykeln, testcykling av dem (problemet upptäcktes endast då) och sen hjälp av både mek och sen en expert från Zipp som fixade till huben. Skönt att få ordning på det. Sen körde jag en testrunda till och då kändes det riktigt bra igen. Nu är cykeln redo. Med tävlingshjul och allt. Brukar faktiskt mest upptäcka fel på dem precis innan tävling. Men nu är de iaf i sin ordning!

Sen har det blivit lugnt idag, fixande av prylar inför bike- och run bag. Vi har prylar överallt i rummet just nu, men det är iaf organiserat kaos!

Ikväll var vi på Ironman Welcome Dinner. En boost av ironman inspiration, med allt från 967 st förstagångs-ironmans till världsmästarinnan Mirinda “Rinny” Carfrae som gav tips och sin syn på ironman. “You never forget your first time!”

Av alla triathleter som var där, hamnade vi av en slump bredvid min IM Florida kompis från förra året: Kath. Vi sprang en bit av maran ihop och hängde sen en del efter race. Inspirerande tjej! (Gått ner halva sin kroppsvikt och kör nu flera Ironman!) Och nu är vi här igen och tävlar tillsammans!

Ikväll har det blivit mer run/bike-bag packande. Imorgon ska prylarna checkas in, sen är det bara att vänta!

131031_florida_011

131031_florida_022

131031_florida_03

usa 612 ironman preparations

usa 613 ironman preparations

usa 615 stormy weather panama city beach

usa 616 karin food

usa 618 sara

usa 620 ironman florida welcome dinner

usa 625 ironman florida welcome dinner

131031_karin_kath_01

Prep för Ironman Florida

3 reaktion på “Prep för Ironman Florida

 • 1 november, 2013 kl. 17:16
  Permalänk

  Lycka till!
  Håller tummarna för dig (även fast du inte behöver det :) ) !!

  Svar
 • 1 november, 2013 kl. 23:33
  Permalänk

  Stort lycka till Karin!! Insåg just att jag är avis på dig… Njut lite åt mig oxå!!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *