Äntligen dags, nu är det dags för race! Tävlingen går att följa på ironman.com, klicka in på live coverage. Där kan man se proffsen. För att se exakta split-tider och följa oss andra så sök på athlete tracker.

655 – Karin Linnersund

Det ska bli fantastiskt kul att köra! Sista race för säsongen, och en bana som jag verkligen gillar. Målet är att slå min tid från förra året, som var 11:22 (plac 11/90). Solen går ner kring 18 och sen blir det mörkare, så kan jag komma i mål i lite mer ljus än förra året är jag nöjd!

Simma bra, cykla som en gud på min älskade cykel, och sen springa snyggt och snabbt! Det är målet! Och så ska jag passa på att njuta så gott det går, tänka bort smärtan och bara köra! Plocka upp all positiv energi som finns kring en Ironman tävling. Jag är lyckligt lottad som är här och kan tävla!

usa 611 sunset
Solen går ner, och det är vackert…

usa 605 sunset
Men mitt mål är att gå i mål innan det blir mörkt!

usa 721 ironman florida karinCykeln redo för att gå hårt i 5+ timmar. Startnummer 655!

usa 728 ironman florida karinHot pink!! Något snyggt att kolla på när jag cyklar!

usa 733 ironman florida karinHeja på mig! Nu kör vi!

Ironman Florida – följ mig!

4 reaktion på “Ironman Florida – följ mig!

 • 2 november, 2013 kl. 20:44
  Permalänk

  Vet inte vad ditt cykelrekord är, men att cykla på 5:02:27 är sjukt bra! Impad! Lycka till med löpningen nu också (för du är väl inne och läser här när du är i T2? :) )

  /Richard

  Svar
 • 4 november, 2013 kl. 01:22
  Permalänk

  Grattis till PB Florida!!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *