Snart dags för race! Idag var sista dagen att vänta, vänta. Det har dragit in ett litet oväder över Panama City Beach så både gårdagen och idag bjöd på rejäla vågor och levande hav. Idag har det även blåst och regnat en del, fast det har fortfarande varit varmt. Jag har litat på väderprognoserna som säger uppehåll och svaga vindar imorgon lördag, så jag har inte stressat upp mig över vädret. Inte testat att simma i vågorna heller, inte mycket simning där, mest fightandes i havet.

Idag gick vi och köade i kön till registreringen för nästa år. Alla atleter som deltar nu får företräde till att köpa plats till nästa år. Det var så jag kom hit iår, och så jag kommer hit nästa år igen! Det är ju en fin tävling, bra bana som passar mig, och så gillar jag ju USA!

Sen har jag packat klart bike/run bag och märkt upp cykeln. Åkte i rättan tid till incheckningen. Kom visserligen dit när det regnade som mest, men när vi var klara möttes vi av värsta kön, alla som väntat till sista sekund att checka in för att slippa regnet. Vi slapp stå i lång kö och kunde åka hem och peppa och ladda istället. Skönt! Nu är jag så taggad så jag snart spricker. Energiladdad delux!!

usa 705 ironman florida

usa 712 sara

usa 713 karintri

usa 708 patrol car

usa 790 swim

usa 715 special needs bags

usa 721 ironman florida karin

usa 720 panama city beach

Ironman Florida, snart dags

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *