Nu är vi hemma igen, i ett mörkt och kallare Sverige. Jetlaggad som få, men det är bra jag har matchat in min säsongsvila nu så jag kan återhämta mig. Återhämtning inne när det är kallt ute är fint det.

Så igår kväll kom finisherbilderna från Ironman Florida. Nej, men, vad fina bilder! Men typiskt att mina förstörs så av ETT HELT GÄNG SKAMLÖSA MÄN SOM DRAFTAR EFTER DEN SNABBA BRUDEN! Nog för att jag anade att några låg bakom ibland, men såhär illa trodde jag inte att det var. Men här är visst bildbevis.

Ehh… Fint.
Jag måste ha världens snyggaste ass eller nåt….

IMflorida_finisherpix

Hemma igen!

6 reaktion på “Hemma igen!

 • 8 november, 2013 kl. 01:22
  Permalänk

  Jisses! Det var ju inte lite drafting heller. Hade jag varit marshall, så hade det blivit svart kort!
  Man kan ju undra om de kände till reglerna ens. Egentligen så lurar de ju bara sig själva. Typ, “jag har gjort en Ironman, men jag fuskade”.

  Men, desto större insats av dig, som fick bogsera alla. :)

  Svar
  • 12 november, 2013 kl. 23:56
   Permalänk

   Precis, man kunde ju hoppas att det var marshalls där, men de såg man först senare på banan tyvärr. Riktigt kasst med drafting, speciellt när det görs så fult och öppet som de här gjorde, både här och före/efter bilden togs. De lurar inte bara sig själva, de sparar upp till 30% mot alla andra som kör schysst. Not cool.

   Svar
 • 8 november, 2013 kl. 21:20
  Permalänk

  Sjukt dåligt att de ligger så nära. Den ena har mage att göra tummen upp dessutom. Idioter!

  Svar
  • 12 november, 2013 kl. 23:56
   Permalänk

   Agree. AGREE.

   Svar
 • 11 november, 2013 kl. 22:51
  Permalänk

  Hahahahaha. Kan inte sluta skratta åt bilden. Sådär är det ju alltid och ofta.
  Tycker domarna var bäst ever i Kalmar, där var dom lite på och jag fick i efterhand höra att dom hade ett fält som dom kollade av och då kunde dom se mönster – om samma person “råkade” befinna sig bakom någon annan hela tiden så plockade dom.
  Att man ibland har svårt att komma förbi tycker jag domarna måste ha överseende med, men när det som här är helt uppenbart. SÅ FULT!!!!

  Skulle jag någongång se ditt ass på tävling kan du ge dig på att jag skulle försöka hänga på det. Med en rejäl lucka, men med ett stort leende för det skulle betyda att jag var sjuuuukt snabb. Klagenfurt nästa :)
  Karin. Du är stark!

  Svar
  • 12 november, 2013 kl. 23:59
   Permalänk

   Jo visst är det trångt på många tävlingar, men man märker oftast vilka som iaf försöker hålla någon sorts lucka, eller passera. Här satt EN fast på mitt bakhjul jäkligt länge, väldigt uppenbart och foul play. Domare är bra, jag ska nog ta och bli cykeldomare som extraknäck när jag inte kör triathlon! ;-)

   Tack Sofie! Det ska bli grymt att tävla ihop i Klagenfurt!

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *